Voorstellingen

De voorstellingen ontstaan uit oude en nieuwe verhalen, sprookjes of legendes, en worden begeleid met zang en accordeon. Af en toe hoor je ook andere instrumenten zoals de middeleeuwse draailier, eenhandsfluit of de lier (soort harpje). In het verhaal verwerk ik muzikale activiteiten en ondersteun het geheel door beeldend materiaal zoals (zelfgemaakte) poppen en andere objecten. Alle voorstellingen zijn interactief en worden de kinderen uitgenodigd om tijdens de voorstelling mee te doen.

Momenteel zijn er de volgende voorstellingen:

Bertus en de bijzondere boom – 3+ 

Een bijna non-verbale voorstelling over Bertus, die naast een prachtige appelboom komt te wonen. Bertus is dol op appelmoes, jammer dat er bij hem thuis ook een bijenfamilie huist…

Wanda, de Walvis en het plasticmonster – 2+ 

De legende van de gebochelde Lambert    4+

Een legende in een middeleeuws jasje, gespeeld en gezongen door Emma de Troubadour. In de voorstelling hoor en zie je middeleeuwse instrumenten zoals draailier, rommelpot, lied en rebec.

 

Merlijn, het geitje  4+

Een muzikaal en interactief avontuur van Merlijn, het geitje die, als hij op reis gaat, allemaal avonturen beleeft in de stad.

De kat, de koning en de trekzak  4+

Een interactieve verhalende voorstelling over een zeer actueel thema, met in de hoofdrol de kat die in dienst is als muzikant in een koninkrijk.

Muzikale dierenverhalen  6+

Een interactief concert samen met pianisten Daan vd Hurk en Anne-Maartje Lemereis, met muziek uit het Carnaval der dieren van Saints-Saens.